Державні закупівлі закладів охорони здоров’я - 2014 рік: Запит цінових пропозицій - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1
Керування дозволамиКерування дозволами

Запит цінових пропозицій - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1

​МОЗ УКРАЇНИ

ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я
ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
МІСЬКА  КЛІНІЧНА  ЛІКАРНЯ  №1
Комітет з конкурсних торгів
21029, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе,96 51-12-19
27 листопада  2013р.

№ 27/ІІ

ЗАПИТ

цінових пропозицій

 

1. Замовник:

1.1.  Найменування: МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 1, м. Вінниці;
1.2.  Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ:   05484126;
1.3.  Місцезнаходження: 21029, м. Вінниця, вул.. Хмельницьке шосе, 96;
1.4.  Реєстраційний рахунок замовника: 35413005001614 в ГУДКСУ
м Вінниця у Вінницькій  області МФО 802015;
1.5. Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з
учасниками :
Гладких Володимир Юрійович – голова комітету з конкурсних торгів,
Некрут Олена Анатоліївна – секретар комітету з конкурсних торгів,
21029, м. Вінниця , вул. Хмельницьке шосе,96  Міська клінічна лікарня №1
тел/факс.(0432) 46-52-34 тел. (0432) 51-12-19, Е-мейл -  vin_mkl1@ukr.net
1.6.  Головний розпорядник коштів – Департамент охорони здоров’я
Вінницької міської ради, код за ЄДРПОУ 05484534;

2. Фінансування закупівлі :

2.1  Джерело фінансування закупівлі –Кошти місцевого бюджету

3. Адреса веб - порталу Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, на якому розміщується інформація про закупівлю: http://www.tender.me.gov.ua;

4.Адреса веб - сайта , на якому замовником додатково розміщується інформація про закупівлю( у разі наявності )

5. Інформація про предмет закупівлі:

5.1. Найменування предмета закупівлі: закупівлі - ДКТ (016-2010) 10.71.1
 «Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання.»
5.2. Опис предмета закупівлі чи його частин (якщо замовник передбачає подання цінових пропозицій за частинами), в тому числі їх необхідні технічні та інші параметри.
Хліб житньо – пшеничний  « Дарницький» або еквівалент виготовлений по традиційній технології –опарним способом без поліпшувачів 12700кг.
 Хліб білий виготовлений по традиційній технології –опарним способом  без поліпшувачів 12700кг
Батон нарізний молочний або еквівалент виготовлений по традиційній технології –опарним способом  без поліпшувачів 5500кг
.Кекс» Пасхальний» або еквівалент  60 кг. виготовлений по традиційній технології –опарним способом . 
5.3. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг.
січень – грудень 2014 року.

6. Основні умови договору.
Відповідно до Закону, розділ  9, ст.. 40 "Договір про закупівлю".

7. Строк дії цінових пропозицій 120 днів.з дня розкриття.

8. Подання цінових пропозицій.

8.1. Місце. 21029 м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе.96., Міська клінічна лікарня №1(бухгалтерія) особисто або поштою.
8.2. Строк: до 25.12.2013 р., 10.00 год.

9. Розкриття цінових пропозицій.

9.1. Місце. 21029 м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе.96.,
 Міська клінічна лікарня №1. (актовий зал)
9.2. Дата. 25.12.2013 року
9.3. Час. 10.15 год.

10. Додаткова інформація.
Кваліфікаційні вимоги – відповідно Закону, стаття 16. Технічні та інші параметри більш детально – у технічному завданні.

Голова комітету з конкурсних торгів                                  В.Ю.Гладких

Заступник головного лікаря з
організаційно-методичної роботи

Інструкція торгів - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docxІнструкція торгів - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docx

Протокол розкриття пропозицій - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docxПротокол розкриття пропозицій - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docx

Повідомлення про акцепт - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docxПовідомлення про акцепт - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docx

Інформаціяпро результат - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docxІнформація про результати - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docx

Звіт про результат - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docxЗвіт про результати - Вироби хлібобулочні, кондитерські та кулінарні, борошняні, нетривалого зберігання - МКЛ №1.docx